צפו באופן ההכנה:
1. מרתיחים את החלב.
2. בספל קפה גדול, מניחים את הקפה וקוביות השוקולד, יוצקים מעל את המים הרותחים ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס ומתאחד עם הקפה.
3. יוצקים לספל את החלב, מקשטים בקצפת* בנדיבות ומפזרים מעל אבקת קקאו.
*אפשר להשתמש בספריי קצפת או להקציף 125 מ״ל שמנת מתוקה + 1/4 כוס סוכר - עם הקצפת שנותרה אפשר לפנק אנשים נוספים בקפה הטעים הזה.
אהבתם את המתכון? יש לכם רעיונות לתוספות מפנקות נוספות? כתבו לנו בתגובות!
שירת | 03/02/2022 | 14 |
ירושלמית בשלג | 27/01/2022 | 13 |
אני המלכה | 27/01/2022 | 12 |
חיה | 24/01/2022 | 10 |
שירן | 24/01/2022 | 9 |
טלי | 23/01/2022 | 4 |
מיכל | 23/01/2022 | 3 |