• זמן הכנה25 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4-5 פרוסות לחם לבן
  • 1 כף תערובת תיבול בסגנון איטלקי
  • 3/4 כפית אבקת שום

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים תנור ל-275 מעלות. קורעים את הלחם לחתיכות קטנות (או חותכים לקוביות) ואז מעבירים למעבד מזון. טוחנים לפירורים עדינים, 30-60 שניות.

2.. מעבירים את הפירורים לתבנית אפייה ומשטחים לשכבה אחידה. אופים 8 דקות. מוציאים מהתנור ומקפיצים ואז מיישרים שוב לשכבה אחידה.

3. ממשיכים לאפות עד שפירורי הלחם יבשים ופריכים לחלוטין, כ-7-12 דקות. זורקים פנימה את התיבול האיטלקי ואבקת השום לאחר ההוצאה מהתנור.

4. נותנים לפירורים להתקרר ואז מאחסנים בכלי אטום - שומרים בטמפרטורת החדר עד שבועיים, במקרר עד חודש, או במקפיא עד 3 חודשים.