רוטב לסלט על בסיס גבינת פטה
רוטב לסלט על בסיס גבינת פטה (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3/4 כוס גבינת פטה מפוררת
  • 1/2 2 כפות חומץ יין אדום
  • 1 כף מים
  • 1/2 כפית אורגנו מיובש
  • 1/4 כוס +1 כף שמן זית
  • מלח גס ופלפל טרי טחון

אופן ההכנה:

אאא

מתכון ל-3/4 כוס וינגרט פטה

1. במעבד מזון, טוחנים את כל המרכיבים, מלבד המלח והפלפל השחור, עד לקבלת רוטב קרמי חלק.

2. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ושומרים בקירור עד להגשה.