סלמון אפוי בציפוי קראנצ'י של אגוזי מלך וצנוברים
סלמון אפוי בציפוי קראנצ'י של אגוזי מלך וצנוברים (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 20 אגוזי מלך, קצוצים דק
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס טרי
  • 3 לימונים, חצויים
  • שמן זית
  • 6 נתחים של פילה סלמון
  • 4 כפות צנוברים

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים תנור ל-135 מעלות. בקערה קטנה, מערבבים את אגוזי המלך והצנוברים; מתבלים במלח ופלפל.

2. מניחים את הסלמון על פיסת נייר אפיה וסוחטים מעל את הלימון; מזלפים מעט שמן זית. מפזרים את תערובת האגוזים על הסלמון וסוחטים מעל את שארית הלימון.

3. אופים את הסלמון במשך 25-30 דקות או פחות במידה ומעוניינים במידת עשייה קלה יותר.